domingo, 29 de abril de 2007

"Yo he visto cosas que vosotros no creeríais..."

...atacar naves en llamas más allá de Orión. He visto rayos "C" brillar en la oscuridad cerca de la puerta de "Tanhauser". Todos esos momentos se perderán en el tiempo, como lágrimas en la lluvia.... es hora de morir"
Roy Batty, a Blade Runner.


Post dedicat a la autorreflexió. Pensa quants anys tens i quantes coses has fet a la vida. Tinc un amic que ahir va fer 25 anys. Un quart de segle, dit així impresiona més. Si no els has fet encara, segurement et queda poc. La pregunta que t'has de fer és: què has fet d'interessant en tot aquest temps? Segurement res, així que espavila, tanca el PC i surt a fer una birra, és igual si demà treballes o et toca fitxar al camp de concentració Pompeu Harvard. Ala, ja tardes.

Coses que Suavinni et recomana fer:

- Junta tres ex-novies/os en 5 metres quadrats. En una festa a casa teva, per exemple. El que pot passar és incert, però segur que serà molt divertit.

- Marxa ja de casa, pesat. O fes que marxin els teus pares.

- L'estiu és per fer coses diferents, no per estar tirat al sofà o a la sorra de la platja. Ves a currar a l'estranger, o fes algo de voluntariat. Si tens pasta ves a fer l'Interrail. Barna a l'estiu és una merda.

- Surt de festa un dilluns, o un dimarts. A Barna hi ha festa els set dies de la setmana, o és que encara no t'has enterat? No només pots sortir els caps de setmana, això és una altra convenció social estupida.

- Si tens 20 anys i no has viscut mai a l'estranger és que estas a la parra. Apunta't a fer un Erasmus.

- Si a algún profe tarat li agafa per posar un examen un divendres a les 8:30 del matí, a tu te la suda. Surts a pendonear igualment el dijous i vas a l'examen d'enpalme, i què?

- Sofreixes de Síndrome d'estres Pompeu Fabra? Nen, estas fent una carrera universitària a Espanya, no te la prenguis en serio. Deixa que la penya motivada es passi el dia currant i tu viu la vida. Els periodistes expliquen coses, de res et servirà coleccionar excel·lents si no tens coses que explicar.

(s'admeten més sugeriments...)

2 comentarios:

Eulàlia Sánchez dijo...

Doncs un altre suggeriment és el q tinc ficat al meu blog. Cola't a l'hotel Arts de Barcelona i banya't al jacuzzi sense que ningú et digui absolutament res

Suavinni dijo...

mmmm..., m'agrada la idea, cau aprop de la uni, sempre acompanya un jacuzzi despres de 8 hores a la PompeuHarvard