domingo, 6 de mayo de 2007

Mama, tinc por...



Hi ha un traidor a les files de IC-V? Qui ha triat aquesta foto per la campanya electoral? Vale que a la Mayol no hi ha per a on agafar-la, però calia torturar els ciutadans amb veure aquesta cara tots els dies?

Perquè la biografia (millor no dir-li curriculum) de la mayol ignora el seu pas per asociacions cristianes quan encara no era comunista? Igual no queda tant "guay" com dir que ets antisistema...

Criticar Iniciativa, per fàcil, ja no és divertit. Punt 6 del compromisos de Imma Mayol per la ciutat de Barcelona: Feminitzar la ciutat-fer una ciutat amb espai per a les dones.
LLastima que el punt no està desenvolupat i no arribem a saber quines són les propostes de espais exclusius per dones que proposa iniciativa. He enviat un mail perquè m'ho expliquin, a veure si em contesten (d'això en diuen periodisme d'investigació)...

1 comentario:

nanaki dijo...

Posats a dir animalades sobre espais a sa ciutat... jo reclamo un espai xk ets animals puguin defecar amb intimitat... Podem reclamar que ses persones que passegen cans recullin sa merda de es seus bons animals quan es politics i quatre empresaris mos aboquen continuament sa seva merda a damunt? Potser no diuen en que consisteix aquest punt perquè ni ells mateixos ho saben.